Oszd meg másokkal is
Összes hozzászólás a témában: 27
simicska hozzászólása #191[válasz] 2007. július 25. (szerda) 13:21:42
vicc az egész arany tomika ,mint spori. azért olyanok a bírók amilyenek,mert féláron vezetnek csak azért ,hogy szerepelhessenek .. Olyan emberk mint Varga S. Forgács , ábrahám máshol csak öregfiuk mérkőzésen működhetnének ott is csak jó akarattal. csípi a szemüket az izzadság ha egy métert futva kell megtenni.ezért látnak félre szándékosan.

beach king hozzászólása #190[válasz] 2007. július 25. (szerda) 13:03:43
Sziasztok!Sajnos nem tudom elhallgatni a véleményem a szalóki játékvezetés színvonaláról.Szerintem egyszerűen katasztrófális volt.Azért merem ezt így kijelenteni, mert én is jv. vagyok és őket a mi megyénkben még a pálya közelébe sem engednék(max. szemetet szedni meccs után).SPORIK!!!Ajánlom a figyelmetekbe:KÖVETKEZETESSÉG!!!!!!Ismeritek a szót???Tudjuk már eldönteni azt is, hogy ha egy gól szabályos.Ha nem megy akkor válasszatok másik hivatást.Tudjátok ti is mint én, hogy ezt csakis szívből lehet csinálni.Egy jó tanács:SZABÁLYKÖNYV!!!Forgassátok kicsit többet!!!

G P Beach Kings hozzászólása #150[válasz] 2007. július 23. (hétfő) 11:22:51
Spori, az rendben van, hogy hibáztok, de hogy szabályos gólokat nem adtok meg, amit mindenki lát, csak éppen az aktuális spori nem, az nem profizmus kérdése. És ha ez sorozatban fordul elő és mindig a kis csapatok kárára, akkor abban a magamfajta halandó némi szándékosságot vél felfedezni. Ha pedig szóvá teszik Nektek, MEGSÉRTŐDTÖK!!! Az fel sem merül bennetek, hogy esetleg tényleg hibáztatok.

Szerény tudás hozzászólása #144[válasz] 2007. július 19. (csütörtök) 09:20:33
Köszi spori az öszinteséged.
SZŐKE KAPITÁNY, tényleg szeretünk focizni. És Te? Vagy csak a statisztika érdekel, a produktum nem?
A Nemzetinek a játékosállományával 10 különbséggel kellett volna verni mindenkit a Te meglátásod szerint ("Csak két csapat van"). Nem így történt.
A mondanivalóm lényegén nem változtatok: Nincs szükségük bírói segítségre!!! Vagy nem lenne.

spori hozzászólása #143[válasz] 2007. július 19. (csütörtök) 02:12:43
sok sikert, és jó felkészülést mindenkinek! Vigyázzatok magatokra ebben a nagy kánikulában!!! Egy Széchenyi idézettel szeretném nyugóvóra hajtani végre a fejemet:"Mindenki tegye a maga kötelességét, ne valami egyebet, de azt ugyan emberül"(a matekterem falán volt a középiskolában:-)). Hajrá strandfoci!

SZŐKE KAPITÁNY hozzászólása #142[válasz] 2007. július 18. (szerda) 22:15:28
Ugye azt te sem hiszed "Szerény tudás", hogy az összesítésben 31.helyen(2 tornából) álló Stáb P. megszoríthatta volna a Nemzetit Abádon??? Csoportjában 3-ból 3 vereséggel.
Azt hiszem ők inkább szeretnek mint tudnak!

SZŐKE KAPITÁNY hozzászólása #141[válasz] 2007. július 18. (szerda) 22:06:56
Bízzunk a sikeres folytatásban mind a csapatok mind a játékvezetés terén, a látványos játék miatt pedig irány Tiszakécske ahol elég erős mezőny állt össze. Ott találkozunk! Hajrá!

spori hozzászólása #140[válasz] 2007. július 18. (szerda) 20:34:22
Sziasztok! Játékvezetés terén egyetlen egy kényes ügyet nyugodtan megoszthatok veletek. 1. Nemcsak arra kell figyelni, hogy jóval kisebb szabálytalanságokért is fújni kell - így nyilván több alkalommal kell ezt tenni -, hanem arra is, hogy a két játékvezető szinkronban legyen, azaz ugyanott húzza meg a határt a szabálytalanságoknál. Ha sokszor fújunk, akkor egy idő után megszokják a csapatok, hiszen ide is, oda is ugyanúgy ezt tesszük... Tehát csak idő kérdése és a csapatok elfogadják!
A bökkenő ott van, ha a két játékvezetőnél máshol húzódik ez a határ - mármint a szabálytalanságok megítélésének határa. Sajnos tény, a játékvezetés nagypályán se egységes, így egy lényegesen kifinomultabb sportág esetén még nehezebben lehet számonkérni ezt. Ez egyfajta paradoxon, de biztos vagyok benne, hogy a bírók nem aljas indokkal, előre megfontolt szándékből fújnának. Mi is amatőrök vagyunk, mint Ti. Graham Pohl például profi:-), de Ő is hibázott, Ivanov is profi és Ő is beleszaladt egy lap osztogatós meccsbe...Profi nem profi nem számít, egy csónakban evezünk és ez nagyon fontos. A mi érdekünk is, hogy fantasztikus, közönségszórakoztató játék alakuljon ki.Csakhogy sajnos többször kell beleavatkoznia a játékvezetőnek, többször kell "vezetni" egy strandfoci meccset. Nem tudja magát kivonni (mint pl. egy jó jv. nagypályás meccsen), így sajnos többet kell "szerepelnie" is - jó értelemben. De a lényeg a két játékvezető közti összhang, erre kell törekedni. És bizony Szalókon voltak nem összeszokott párosok, ez tény. Ennyi, és nem több. Ez egy őszinte vélemény volt! Sportbaráti üdvözlettel: spori

Szerény tudás hozzászólása #139[válasz] 2007. július 18. (szerda) 20:08:43
SZŐKE KAPITÁNY!
Örülök, hogy az eredmények alapján ítéletet mersz mondani, én viszont ott voltam.
Az elsőn 3-0-ás Stáb vezetés helyett 2-1 volt oda a bírók miatt. 8-3, 3-3 volt félidőben. 9-4 tényleg sima volt, tét nélkül, két továbbjutott csapat A többi ezen a szinten szoros, szerintem.

SZŐKE KAPITÁNY hozzászólása #138[válasz] 2007. július 18. (szerda) 18:26:08
Szerény tudás! Megnéztem az eredményeiket 6:1, 8:3, 9:4,6:3,2:2,5:3 ebből max egy lehetett keserves.

SZŐKE KAPITÁNY hozzászólása #137[válasz] 2007. július 18. (szerda) 18:21:03
Szerény Tudás! Én ezt nem biztos,hogy szenvedésnek nevezném 119 ponttal még nem nyert tornát az idén senki.
De te biztos jól láttad?

Szerény tudás hozzászólása #136[válasz] 2007. július 18. (szerda) 17:22:29
Kedves spori!
Igazad is van a minőség javításra tett észrevételeidben, de csak abban, és ne feledd, amit sajnos mindig el kell mondanom:
Én fizetek azért, hogy itt legyek, a sporinak fizetnek érte.
Ergo: Ő nem lehet ámátőr!!!
A Nemzeti meg szenvedett hétvégén, biztos a gyenge ellenfelek miatt?!
Kellemes focizgatást mindenkinek, Almádiban találkozunk.

krumplistészta hozzászólása #135[válasz] 2007. július 18. (szerda) 15:01:18
Ettől függetlenül a "sporiknak" még be kéne tarta(t)niuk az alapvető szabályokat. Azon felül amit elmondtál, szerintem az se ártana spori. Egyébként - az utolsó két mondattól eltekintve - egyetértek veled! Mert azokat remélem te se gondolod komolyan...

spori hozzászólása #134[válasz] 2007. július 18. (szerda) 13:21:53
Kedves strandfocisták!
A strandfocit szerencsésebb lenne levegőben játszani:
1. Látványosabb
2. Itt, ezen a pályán(homokon) gyorsabb is
3. Nincs annyi sérülés
4. Nincs bírkózás a homokban
5. Kevesebb lesz a szabálytalanság
6. Látványos, akrobatikus elemeket lehet bevetni
7. Eladható lesz a televíziónak
Ezeket csak azért említettem, mert mindenről szó van ebben a fórumban, csak egyről nem! Mivel lehetne szebbé, jobbá, sérülésmentesebbé, eladhatóbbá tenni ezt a sportágat...
Ezeken érdemes gondolkodni... És nem kell ide profizmus, csak minimális technikai tudás (ami adott), és előtte minimális taktikai értekezlet... Gyakorlatilag két csapat játsza ezt a sportágat: a Corradó és a Nemzeti Étterem (talán még egy-kettő). És nem azért, mert akkora kíválóságok alkotnák a csapatot, hanem azért, mert ők "fejben" ott vannak.

constantin hozzászólása #133[válasz] 2007. július 17. (kedd) 22:20:17
Az egyik bíró haverom mesélte, hogy az Ábrahám a haverjai közűl válassza ki a bírói csapatát,és nem a teljesítménye alapján. Abádszalókon valami történt amúgy is a bírókkal mert ezen a hétvégén csak a bírkozásról szóltak a mérkőzések, mert a sporik elfelejtettek fújni.ha nem estél el akkor tuti nem fujtak.

Ben Hur hozzászólása #132[válasz] 2007. július 17. (kedd) 19:53:48
Szőke Kapitány! Ehhez képest két haveromat is szétrúgdosták (alig tudnak lábra állni) az ún. „sztárcsapatok”, akiknél mindenhol akad egy-két favágó. Az ő dolguk a takarítás, és nekik ezt igenis sokkal inkább elnézik. Meg kell nézni a szabadrúgások, büntetők arányát, úgyhogy szó sincs arról, hogy a kicsiket védenék jobban.

krumplistészta hozzászólása #131[válasz] 2007. július 17. (kedd) 16:54:24
Hát itt már régen nem a sportról szól ez az egész...

SZŐKE KAPITÁNY hozzászólása #130[válasz] 2007. július 17. (kedd) 16:47:22
Ben Húr! Azt is látni kell,hogy amit itt az ún."kis" csapatok büntetlenül megtehetnek a jobb csapatok ellen azt a Profi bajnokságban kiállításokkal honorálnák a képzettebb
játékvezetők(Arany,Ábrahám stb).Aki látta pl. Kevíz-Nemzeti meccset tudja miről beszélek

kis.isti70 hozzászólása #129[válasz] 2007. július 17. (kedd) 16:11:14
Krumplistészta! El tudom képzelni, mert én is sportolok és nálunk is igen könnyen befolyásolhatók a bírók által! Ennek jó lenne, ha vége lenne, mert tönkre teszik a sportot!

krumplistészta hozzászólása #128[válasz] 2007. július 17. (kedd) 14:02:18
kis.isti70, akkor képzeld el milyen ezeket játékosként átélni...:-)

kis.isti70 hozzászólása #127[válasz] 2007. július 17. (kedd) 13:54:52
Igazatok van maximálisan!Azért nem csak ez itt a baj. A játékvezetőknek ismerni kéne a szabályokat is, mert téves ítéleteikkel nem csak 1 csapatot súlytanak, hanem pl. csoportmeccseknél még 2-t vagy 3-t. Lásd: Balatonboglár. A Szalay úgy esett ki, hogy a csoportjukban a bírók hibáztak és akinek a javára ítéltek az egyik meccsen, az jobb gólaránnyal jutott tovább. Aztán ez az abádszalóki dolog is. Hát nem tudom! Én csak néző vagyok, de ezt azért nem tartom fernek.

Ben Hur hozzászólása #126[válasz] 2007. július 17. (kedd) 13:02:14
Maximálisan egyetértek veletek. Teljesen véletlenül összefutottam a hétvégén a levszkis haverjaimmal, és már a csoportból is bravúrral, némi ellenszélben jutottak tovább. Ezek a srácok hobbiból csinálják, értelmes, diplomás emberek, akik nem érnek rá naponta edzeni, nem ebből vagy seftelésből élnek…Aztán a Szegedtől – amely természetesen jobb csapat – úgy kaptak ki 4-1-re, hogy a meleg szitukban rendre besegítettek a bírók, pl. egy nyilvánvaló kezezős góllal. Ráadásul 4-1 helyett 5-1-et írtak be a jegyzőkönyvbe és ide a honlapra is, hogy ennek mi értelme volt…Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyébként jó hangulatú torna volt, de itt nagyon úgy jön le kívülről, hogy nem szeretik a kellemetlenkedő „kicsiket”. Pedig van külön PROFI bajnokság…

Szerény tudás hozzászólása #125[válasz] 2007. július 17. (kedd) 12:52:23
Üdv mindenkinek!
Elég sokan voltatok a Nemzeti-Stáb Parkett meccsen, így láthattátok a gyalázatos bírói ténykedést, Gól nekik kidobásból, nem ért hozzá senki, büntető elmarad a kezezésnél, kontrából gól. A látottak alapján biztosan kikaptunk volna, csak a rossz szájíz elmaradt volna. Gratula a Nemzetinek egyébként a tornához, de a játékvezetőket kérem, ezt ne tovább!

krumplistészta hozzászólása #124[válasz] 2007. július 16. (hétfő) 20:34:40
Szőke Kapitány ennél nagyobb baj az szerintem, hogy ezeket a "jobb" csapatokat a bírók és a szervezők hogy nyomják előre-pedig nem lenne rá szükségük- aminek az általad említett jól küzdő "kis"csapatok isszák meg a levét. Úgyhogy kinek szól a sportról és kinek nem, erről inkább most ne nyissunk vitát, hiszen ezek szerint te is ott voltál a 7végén. Ettől függetlenül igazad van abban amit mondtál...

constantin hozzászólása #123[válasz] 2007. július 16. (hétfő) 19:38:12
Azt hiszem teljesen igazad van "SZŐKE KAPITÁNY":D.
De ezeket nem tudja egy csapat sem megakadályozni , ha csak nem áll a sarkára a csapatvezető.

SZŐKE KAPITÁNY hozzászólása #122[válasz] 2007. július 16. (hétfő) 17:29:36
Üdv. Kár, hogy egy pár jobb csapatnak nem csak a sportról szólt ez a hétvége, így hamar kiestek.A remekül küzdő "kis"csapatokat viszont dicséret illeti.

constantin hozzászólása #119[válasz] 2007. július 16. (hétfő) 11:14:58
Üdv
Melegvolt ezen a hétvégén is. Reméljük tiszakécskén is ilyen jó idő lessz.

Facebook
 
 
Belépés
E-mail Jelszó
regisztráció
Hirdetődoboz
Ranglista
1. Portugália 1470
2.
Oroszország
1415
3.
Spanyolország
1142
4.
Svájc
1057
5.
Olaszország
915
6.
Franciaország
644
7.
Lengyelország
642
8.
Ukrajna
512
9.
Magyarország
492
10.
Románia
490
Partneroldalak