Oszd meg másokkal is
Összes hozzászólás a témában: 48
simicska hozzászólása #395[válasz] 2007. november 27. (kedd) 14:17:13
Iszi Zsizsik ,ne feled egyszer fenn, egyszer lenn ,és most a lenn következik ,ha jó a zuhany híradó

zsom_bor hozzászólása #394[válasz] 2007. november 19. (hétfő) 02:55:37
HUNGARIAN BITCH SUCKER by IZSVAK

Aladár hozzászólása #200[válasz] 2007. július 27. (péntek) 16:44:36
Ó gyerekek hát nem értitek az egészet....!Olvasom ezt a fórumot egy ideje de csak most jött el a pillanat hogy én is becsatlakozzak pedig nem akartam, de a hozzászólásokban sok igazságot érzek ilyet is meg olyat is.....!!!A „nagy” csapatok komoly szponzorokkal rendelkeznek és befizetik őket minden tornára azaz 6x30.300ft(nem tudom most mennyi a nevezési díj pontosan bocsi...), azaz ők tarják el az egész bagázst.Ti pedig kis csapatok csak kitömitek a a lukakat és színesítitek a mezőnyt de komoly eredményhez úgysem juthattok hozzá mert kevés pénzt adtok a szövetségnek.Valamilyen szinten érthető ez a mentalitás de sokáig nem hiszem hogy időtálló lesz!!!
(Egy kívülálló!)

blanzs hozzászólása #199[válasz] 2007. július 27. (péntek) 12:22:12
Sziasztok,

En a Liver egyik jatekosa vagyok, igaz altalaban cserekent leptem palyara, tehat nem voltam huzoember a csapatban! A birok tevedtek, tevednek es tevedni fognak, ugy ahogy mi is tevedtunk, tevedunk es tevedni fogunk a sajat eletunkben vagy munkankban, barmennyire is a legjobbat akarjuk kihozni magunkbol! Hogy talan jobban vedik a valogatott jatekosok testi epseget, az megbocsathato bun! Mi a Liverrel kb 8 eve minden tornan ott voltunk es abbol kb 6-szor mindig a legjobb negy kozott voltunk. Tobbszor az elodontoben kaptunk ki, voltak ketes iteletek ( Aramis ellen ), de ilyen az elet, nem foglalkoztunk a sporikkal, gratulaltunk a nyerteseknek es azon voltunk, hogy hol tudunk meg javitani vagy erositeni a jatekunkon! Tudtuk, hogy lesz pillanat a sok kedvezotlen itelet vagy helyzet utan, hogy majd egyszer nekunk lesz szerencsenk es a mi javunkra tevednek a birok! 2005-ben az elso boglari tornat kiveve minden tornat megnyertunk, igaz jo jatekkal, de sokszor szerencsevel is, az elozo evek szerencsetlensegei utan akkor minden bejott nekunk! Tavaly a selejtezokon nem ment annyira a jatek, de a dontoben osszejott minden! Akkor peldaul az elodontoben a Corrado ellen tevedett a javunkra a biro, amikor a jatekostarsam sportszerutlenul viselkedett es egy ervenyes golt visszafujtak a birok! Volt karomkodas, rugdosas, aztan a meccs vegen, gratulaltak nekunk a Corradosok, ugy ahogy azt mi tettuk korabban mindig! Ez a sport! Egyebkent en nekem a legszebb nyaraim voltak ezek, felejthetetlen pillanatokkal es erzesekkel, koszonom a szervezoknek! Az hogy miert nem jatszottak a huzoemberek a csapatunkbol a valogatottban tavaly, az egy mas teszta es nem is tisztem velemenyezni......

Hajra Liver

Horvath Balint

simi hozzászólása #198[válasz] 2007. július 27. (péntek) 10:09:14
Grrrrrrrr.....a témát én már tényleg lezártam gyerekek!!!!
Üdv.Simi

simicska hozzászólása #197[válasz] 2007. július 27. (péntek) 09:21:36
Bírók képviselője ! ha nem vetted volna észre a topikot az indítója lezárta. Biztosan szeretnéd, ha az utolsó szó a tied lenne. Legyen meg a te akaratod, ha ez boldoggá tesz. Jó lenne viszont ,ha visszalapoznátok 2-3 évvel ezelőtti bajnokságokra ( igaz akkor még azt sem tudtad mi fán terem a homokfoci ) és megnéznéd azokat a bírókat akik felen annyi hibával ,de dupla lojalitással vezették a mérkőzéseket . Mostanában nem láthatók ezek közül a bírók közül 4-5 meghatározó személy. Hol vannak ők ? ,ha módot kapnának működni a bajnokság végére talán a csapatok jobb véleményre válthatnának a játékvezetést illetően. Ne csak az számítson ki az aki promóciós „sör anyaggal” járul hozzá a háromnapos tivornyához.

referee hozzászólása #196[válasz] 2007. július 27. (péntek) 07:12:18
Ahogy a nevemből látszik a megszólított játékvezetők egyike vagyok. Szeretnék megnyugtatni minden összeesküvést sejtőt, hogy még soha senki nem szólt nekem (sem az Izsi sem más), hogy ennek vagy ennek a csapatnak kellene nyerni. Emellett hétről-hétre azon beszélgetünk egymás között, hogy hogyan tudnánk még egységesebben vezetni a mérkőzéseket, alkalmazni a szabályokat, mert azt mi is látjuk, hogy ez nem minden esetben sikerül. Higgyétek el arra törekszünk, hogy ez minél jobban sikerüljön.
Sok sikert és jó játékot minden csapatnak a hétvégére!

constantin hozzászólása #195[válasz] 2007. július 26. (csütörtök) 15:07:45
Üdv. Látod simi sikerült nyitnod egy 42 hozzászólásos vita fórumot. GRAT :D:D:D amúgy tényleg legyen vége. Ezennel lezárom a fórumot :D.

simi hozzászólása #194[válasz] 2007. július 26. (csütörtök) 11:17:53
Kedves mindenki! Úgy látom hogy itt az ideje hogy lezárjuk a vitát mert már túl lesz reagálva ez a dolog …Aki akart az úgyis tanult belőle, aki pedig nem az 200 hozzászólás után sem fog. Egyébként is itt az utolsó forduló és mindenkinek aki részt vesz sok sikert és jó szórakozást.

spori hozzászólása #193[válasz] 2007. július 25. (szerda) 23:52:33
Kedves Idesz,
"például nem cseverészni a lelátón ülő haverokkal, miközben megy meccs..."
A Belga nevű együttestől tudnék idézni, kicsit átfogalmazva..
Ha a szervezőkhöz ülünk az a baj,
ha a lelátóra ülünk az a baj,
ha a sprtpályán meccset vezetünk az a baj,
ha a strandoló lányokhoz ülünk az is baj,
ha nem vezetünk az is baj (élő példa "miért nem maga vezet, spori:-)),
ha a pom-pomos lányokat nézzük az a baj,
ha reagálunk a fórumban az is baj,
ha nem reagálunk az is baj...:-)

simicska hozzászólása #192[válasz] 2007. július 25. (szerda) 13:38:27
Simi igazad van ,de ne idegesítsd magad emiatt inkább ne nevezzetek ennél a szervezőnél. Alkoholfogyasztásban pedig nem vehetitek fel a versenyt a pocakos bírok többségével.

sponsor00 hozzászólása #189[válasz] 2007. július 25. (szerda) 11:51:48
ha normálisan kap ki a csapat nem bírói segítséggel azzal nekem semmi problémám..jobbak voltak és kesz ennyí majd legközelebb megint megpróbáljuk többet edzünk este nem iszunk... ezzel semmi gond bársonyka...nem irnék én sehova ha szépen a fair play szerint mennének a dolgok...de ez magyarországon csak utópia...sajnos ezért tartunk itt
na mindegy jövöre majd meglátjuk változik e valami.

simi hozzászólása #188[válasz] 2007. július 25. (szerda) 10:29:25
Bársony! Nem írom elé a „kedves” jelzőt direkt mert közel sem lehetsz az a hozzászólásaid alapján ...Ha mégegyszer elolvasod figyelmesen az utolsó hozzászólásomat akkor rájöhetsz a
Filozófus haveroddal együtt(spori) hogy abban reménykedtem hogy ennyi vita és hozzászólás után talán le tudjuk zárni az ügyet hogy igenis létezik ez a probléma(lásd a többi hozzászólást az enyémen kívül ami már nem mondható szubjektívnek mivel többen csatlakoztak az én véleményemhez, nemúgy mint a tiedhez…) és foglalkozzatok vele!
Ha nem akartjátok persze jogotokban áll de akkor minek kell ez a fórum!
Üdv. minden focirajongónak
Beleértve: (tőled idézve) „A csalódott csapatoknak és az örök veszteseknek Magyarországon mindig kell valami magyarázat arra, hogy miért kaptak ki, pedig lehet, hogy egyszerűen csak kevésbé ügyesek, mint a vetélytársaik.”

idesz hozzászólása #187[válasz] 2007. július 25. (szerda) 09:37:23
Kedves Bársony! Abból ítélve, amiket és ahogyan írsz az élet örök nagy vesztese szerintem te vagy... eddig még egyetlen építő gondolatot sem tudtam felfedezni az írásaidban, csak a kötekedést... de hát vannak ilyen magyarok is...
Kedves Spori!
Értékelem én az elme csillogtatását, csak a pálya szélén is a maximumra kellene törekedni, ahogy a többi sportember is a pályán... például nem cseverészni a lelátón ülő haverokkal, miközben megy meccs...

miki hozzászólása #185[válasz] 2007. július 25. (szerda) 07:29:03
Barsony! Miért ilyen nagy az arcod?

spori hozzászólása #184[válasz] 2007. július 24. (kedd) 23:40:37
A kognitív disszonancia egy szociálpszichológiai elmélet, melyet Leon Festinger amerikai pszichológus alkotott meg 1957-ben.

Az elmélet alapgondolata, hogy mikor valamilyen új információ vagy tapasztalat ellentmond a korábbi elképzeléseknek (pl.nyerni szeretnénk) vagy ismereteknek, akkor disszonanciát, belső feszültséget élünk át. Ez a disszonancia szorongáskeltő állapot, melyet csökkenteni igyekszünk (pl. jétékvezetőkre fogunk valamit).
Sportbatáti üdvözlettel: spori

barsony hozzászólása #182[válasz] 2007. július 24. (kedd) 23:26:01
Üdv simi! Azzal eddig sem volt gond, ha valaki "kinyitotta s száját" és kulturált formában elmondta a véleményét! Itt aki megsértődik azon, hogy válaszolnak neki, az Te vagy! A csalódott csapatoknak és az örök veszteseknek Magyarországon mindig kell valami magyarázat arra, hogy miért kaptak ki, pedig lehet, hogy egyszerűen csak kevésbé ügyesek, mint a vetélytársaik. Itt vezethetnének a világ legjobb játékvezetői is, az ilyeneknek, mint Te az sem felelne meg. Persze csak vereség esetén. Biztosan hiába írom le Neked, hogy a szervezők is azon vannak, hogy jobb legyen a játékvezetés, nem hiszed el. Te azt gondolod, hogy külön meetingeket tartanak arról, hogyan szúrjanak ki a "kis"csapatokkal. Ez már kezd üldözési mániává fejlődni, nem?

sponsor00 hozzászólása #180[válasz] 2007. július 24. (kedd) 15:35:53
azon is el lehetne gondolkozni hogy teljesen új bírói gárdát hozni vhonnan vagy őket is sorsolni(ez nem tudom most hogy müködik)....szóval valami megoldást kéne találni erre az egész dologra....mert amúgy jó buli az egész csak ezek a nyüanszok megkeserítik a dolgot.....

sponsor00 hozzászólása #179[válasz] 2007. július 24. (kedd) 15:31:47
sziasztok.
tökéletesen egyetértek simi-vel bennem is többször megfordult már hogy hagyom a francba ezt az egész strandfocit mert állandóan ellenünk fújnak...nem nagyon csak egy kicsit 1-2 büntető egy meccsen és már lehet is szaladni az eredmény után és vége..azzal meg lehet védekezni hogy mindenki hibázik ez egy rossz duma kiváncsi lennék ha lenne egy két nb-s játékos a csapatba meg ott állna mellettem détári akkor hogy fújnának...mindegy jövőre még elindítom a csapatot és ha ismét lesznek "problémák" el fogok gondolkozni a továbbiakon.

simi hozzászólása #177[válasz] 2007. július 24. (kedd) 14:21:51
Kedves Zsolt!
Ahogy te is irtad segítettétek a csapatunkat kisebb nagyobb kérésekkel,és ezért továbbra köszönet jár ,és nem azért indítottam ezt a topicot hogy egymást dobáljuk sárral hanem hangot adva véleményünknek megoldást találjunk erre a problémára.Örülök hogy te is olvasod a fórumot és ha már annyit elértünk hogy beszélgetsz a játékvezetőkkel hogy egy-két „Kis”csapatnak ilyen véleménye róluk,akkor már talán elértem valamit és hátha ők is másképp látják majd a jövőben a meccseket..
Tisztelettel és szintén sportbarátsággal: Simi

1. oldal, összesen: 3
találtok száma egy oldalon [10] [20] [50] [100]

123
Facebook
 
 
Belépés
E-mail Jelszó
regisztráció
Hirdetődoboz
Ranglista
1. Portugália 1470
2.
Oroszország
1415
3.
Spanyolország
1142
4.
Svájc
1057
5.
Olaszország
915
6.
Franciaország
644
7.
Lengyelország
642
8.
Ukrajna
512
9.
Magyarország
492
10.
Románia
490
Partneroldalak