Fórum » Eszmecsere » BS OB 2007. Balatonboglár DÖNTŐ
Tigi hozzászólása #352[válasz] 2007. augusztus 27. (hétfő) 19:46:10 Ennyire mélyen nem akartam belemenni a dologba, meg az a része engem nen is érdekel.. Minket kárpótolt az a fej amivel Izsvák úr?? átadta a bajnoki kupát!!!! :-DDD Na azért a pillanatért megérteeeee.....
simicska hozzászólása #343[válasz] 2007. augusztus 27. (hétfő) 08:28:00 Tigi a horda amiről írsz az igaz csak kimaradt a becstelen és korrupt jelző !!!! Az Izsvákokra értem
roleee hozzászólása #342[válasz] 2007. augusztus 26. (vasárnap) 15:37:44 Kis.isti70!Bocsánat ezt nem tudtam...akkor így már értem hogy miért nem került be szegény...
KyÁr hozzászólása #340[válasz] 2007. augusztus 26. (vasárnap) 12:50:23 Gratulálok a váll.srácoknak! A Románok ellen jók voltak és az Olaszok ellen is helyén volt a szívük! Szűcs Laci parádés bemutatkozásához is csak gratulálni tudok!
kis.isti70 hozzászólása #339[válasz] 2007. augusztus 26. (vasárnap) 08:15:11 Rolee!
Czinkon Szabolcs sérülése miatt nem volt ott. Sajnos...Ezt az edzőtábor után írták. roleee hozzászólása #338[válasz] 2007. augusztus 25. (szombat) 23:09:37 Hát én még sok játékoson meglepődtem hogy nincs bent a keretbe...pl ott van Czinkon Szabi...Azért ha ilyen nagy elismerésben részesült akkor már csak nem lehet olyan rossz játékos hogy ne legyen benne a keretbe...vagy pl ott van még Juhász Erik!SZERINTEM ő volt a döntő legjobb kapusa!Még sorolhatnám a játékosokat de már mind1...Forza Goldwin!Forza Vernyik Dávid!
Tigi hozzászólása #337[válasz] 2007. augusztus 25. (szombat) 21:26:31 Egy pillanatig sem kérdőjelezem,h a Bálint nem az igazat írta volna,de Ő sokkal kultúráltabb és diplomatikusabb ember nálam!!! :-))
A kétkedőkkel tudatom,h Izsvák és hordája nagyban hozzájárult ahhoz,h nem indultunk!! Addig amig egy Jarecsni (aki a legjobb kapus homokon) és egy Nagy Péter (aki magasan a legjobb játékos) a válogatott közelébe se kerűl addig NO COMMENT!!! Persze elfogadom és tiszteletben tartom, ha nektek nem ez a véleményetek, valószinű,h én picit elfogult vagyok velük kapcsolatban, ezért előre is elnézést kérek,ha valakit megbántozzam!!! Tigi hozzászólása #336[válasz] 2007. augusztus 25. (szombat) 21:11:39 Sziasztok! Én is a LIver egyik játékosa vagyok. Lehet,h figyelmetlenségem miatt, de sajnos nem találtam meg mit írt a Bálint az idei évben nem indulásunk okaként... :-(
simicska hozzászólása #329[válasz] 2007. augusztus 23. (csütörtök) 08:09:14 Belső ember ! a kereskedés az üdítővel tényszerú volt, többen is láttuk !!
deodor hozzászólása #328[válasz] 2007. augusztus 18. (szombat) 11:16:44 :)
Szánalmas és primitív vagy boom. De azért: Hajrá Magyarok! |
Facebook |