Oszd meg másokkal is
Összes hozzászólás a témában: 15
hmm? hozzászólása #401[válasz] 2008. február 20. (szerda) 08:18:24
Ez hihetetlen!!!
Ahogyan a nyári döntőről szóló összefoglaló is minősíthetetlenre sikerült, úgy a tegnap esti egri is!!Nem hiszem el, hogy egy ilyen színvonalú tornára nem lehet profi kamerásokat hívni és fizetni!Lemaradt a gólokról,nem azt kamerázta amit kellett volna...Szörnyű!
Végszóként még csak annyit, hogy ki a f....m ez a Szente gyerek??Rajta kívűl még játszanak egy páran a válogatottban,nem biztos, hogy az ő dadogására lettünk volna kíváncsiak, más is nyilatkozhatott volna...

erik hozzászólása #400[válasz] 2008. február 19. (kedd) 19:22:55
Köszönjük a meghívást /GOLDWIN/! DE ! Ha már klubtorna is lett szervezve, legalább 1-1 fénykép erejéig illet volna ezekkel a csapatokkal is foglalkozni ezen oldalakon ! Szerintem.

Bobofc hozzászólása #399[válasz] 2008. február 12. (kedd) 20:05:18
Tisztelt Izsvák Zsolt, Tisztelt Szervezők! A bonyhádi csapat nevében szeretném ezúton is megköszönni, hogy részt vehettünk a hétvégi rendezvényen. Felejthetetlen élmény volt - a nyári tornákhoz hasonlóan -, annak ellenére, hogy csak a 4. helyet sikerült megszerezzük. Sajnálatos, hogy Egerben ennyire kevés néző volt kíváncsi erre az igen színvonalas rendezvényre, de bízzunk a jó folytatásban. A válogatottnak sok sikert a selejtezőkre, mi pedig készülünk a nyári sorozatra, és jobbak leszünk, mint valaha. :-) A szervezéshez –főleg az örök elégedetlenek miatt – kitartást és jó egészséget kívánok! Találkozunk Mindenkivel nyáron, „Magyarország legjobb strandjain”, hiszen igen szimpatikus társaságokat (Hajrá Goldwin!), embereket ismerhettünk meg a „strandfoci társadalom” többségében.
Hajrá Bonyhád, Hajrá Magyarok, Hajrá Strandfoci! Üdvözlettel: Bölcsföldi Zoltán, csapatvezető, Bonyhád

á.tamás hozzászólása #398[válasz] 2008. február 12. (kedd) 07:12:09
Izsvák ur ! Díjazom az ötletét,de a helyszínnel mellé nyúltak,persze ezt előre nem lehetett tudni.A VIP büfé volt a legjobb az egészben szerintem is! A mi válagatottjaink mindig az utolsó harmadban véreztek el.Mint a magyar fociban általában nincs erőnlét.NB II-ben,NB III-ban még télen sem lehet ezt megszerezni,mert nincs megfelelő felelősséggel való munka ! Fiatalitani kell,mert vereség-vereség után jön !Az egriek szégyeljék magukat,igaz bajnoki meccsekre is csak 200 néző jár max.
Politikus urak nem csak vizipolóból áll a sport !

nem tEnGER hozzászólása #397[válasz] 2008. február 11. (hétfő) 15:01:32
Tisztelt Izsvák úr, és szervezők! Sajnálom, hogy az egri és a magyar strand- futsal társadalom közönbös volt, pedig a rendezvény jó ötletnek tünt, s meggyőződésem volt, hogy komolyabb tömegeket mozgat meg. Talán egy másik helyszínen nagyobb lett volna az érdeklődés, bár ezt senki nem tudja utólag megmondani. Gondolom, komoly deficittel zárták a rendezvényt, de ez ne szegje kedvüket! Már várjuk a júniust, talán a valódi strandokon tovább szárnyal strandlabdarúgás népszerűsége. Személy szerint nekem hiányoztak a fürdőruhás lányok, hölgyek (nem a táncosokra gondolok) és a napfény. Persze ez csak szubjektív vélemény. A VIP büfé viszont remek volt. Jövőre, ha lesz ,,téli főszezon", én újra ott leszek.

2. oldal, összesen: 2
találtok száma egy oldalon [10] [20] [50] [100]

12
Facebook
 
 
Belépés
E-mail Jelszó
regisztráció
Hirdetődoboz
Ranglista
1. Portugália 1470
2.
Oroszország
1415
3.
Spanyolország
1142
4.
Svájc
1057
5.
Olaszország
915
6.
Franciaország
644
7.
Lengyelország
642
8.
Ukrajna
512
9.
Magyarország
492
10.
Románia
490
Partneroldalak