Oszd meg másokkal is
Összes hozzászólás a témában: 142
Cukorka hozzászólása #579[válasz] 2009. július 07. (kedd) 22:22:32
Fekete Viktor, Szűcs Laci, Besenyei Feri, Ivitz Zoltán, Ughy Márk, Biczi Gábor, Vígh Feri ez kicsit több, mint három, remélem megbocsájtod...

DJ Ambrus hozzászólása #578[válasz] 2009. július 07. (kedd) 21:54:08
Válasz [ csak az igazat | Strandfoci 2009 | #576 ] hozzászólására.
Milyen önfényezés? Már megint kezded? Ha negyed annyira kulturáltan irogattál volna, mint én a Te hozzászólásaidra, akkor most vastapssal jutalmaználak. Nem vagyok rokon, hanem éppenséggel egy strandfocirajongó, aki 1997-ben játszott először a bajnokságban (Te mikor...?), és próbálok segíteni, ahogy tudok. És nem ez a munkám, te kis igazmondó, nem vagyok bértollnok...Ja, és Izsi családtagja sem...
Ui.: mielőtt \"lebüdöspestiznél\", elárulom, hogy kiskőrösi származású vagyok, és Balatonföldváron élek.

balogh hozzászólása #577[válasz] 2009. július 07. (kedd) 20:21:47
Válasz [ csak az igazat | Strandfoci 2009 | #576 ] hozzászólására.
Kedves hozzászóló! Eszem ágában sem volt a vidéket lehúzni, nem értetted meg ezek szerint, mit akartam kihozni belőle. Biztos én is hibás vagyok, mert nem szoktam fórumokra írni, így bizonyos tényezőket figyelmen kívül hagytam...

csak az igazat hozzászólása #576[válasz] 2009. július 07. (kedd) 15:30:05
Válasz [ Cukorka | Strandfoci 2009 | #575 ] hozzászólására.
Cukorka nálad a többszörös, az egynek a többszörösét jelenti ? pld.1*1 Felsorolnál esetleg a nemzeti válogatottban állandóan szereplők közül min 3 at.
Balogh téged a hozzászólásod milyensége minősít és a \"lopó\". Ne nézd le a vidéket.hisz te is ott születtél.
Szkeptikus igazad van,jól tetted ,hogy észrevételeztél valamit és leírtad. Ezen a fórumoldalon ( más témákban) úgysem történt eddig más csak önfényezés amiről \"bársony -konstantin -Dj és a rokonok\" gondoskodtak.


Cukorka hozzászólása #575[válasz] 2009. július 07. (kedd) 13:23:03
A Corrados megnyílvánulásra, csak annyit szeretnék reagálni, hogy az új szimptikus szponzor megnyílvánulása után, amit én SAJÁT fülemmel hallotam, nem tudom mit vártál mit fognak mondani.
Azért akár honnan is nézed egy töbsszörös magyar bajnok csapatról beszélünk, több válogatott játékossal és ha láttad volna a tavalyi döntőt, akkor ezt nem vonnád kétségbe.
Ha nem tévedek SPORT-ról van szó, akkor tiszteljük a másikat, úgy ahogyan a fiúk mindegy melyik csapatról is van szó ismerik és tisztelik egymást!Erről nyugodtan megkérdezheted akár az Ugrais, Goldwines, Blue Jeanses, Szász-Thermes a teljesség igénye nélkül bármelyik fiút.

szkeptikus hozzászólása #574[válasz] 2009. július 07. (kedd) 07:56:16
Akkor részemről a legvégére! Innentől focizzatok Ti egymás között ezt érdemlitek! ÁMEN

balogh hozzászólása #573[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 19:45:04
Kedves Szkeptikus és bandája! Az előttem író Matuz K-hoz hasonlóan én sem vagyok fórumozós...DE-egyébként ésszerű feltételezésed a bundáról, téves. A lebonyolítás sajátossága időtlen idők óta magában hordozza az utolsó fordulós bundákat, miszerint két az utolsó fordulóban egymással játszó csapat nem az esetleges 3.-at segíti. Mindenki játszott már ilyen meccseket, ki a maga ellensége??..Ne álszenteskedjünk..!! A vidék romantikus szegénységébe burkolózó csapatod azonban ez esetben TÉVED. Szerencsére olyan csapatunk van , amely nyugodtan célozhatja meg minden hétvégén a top 4 et. Ez vagy sikerül vagy (egyre tőbbszőr) nem. Nem válogatunk ellenfelet, nem tektikázun, csak játszunk, este meg szívjuk a lopót...ennyi. A te általad feszegetett bundához semmi érdekünk nem fűződött. Szóba került ugyan, hisz a gazdag Budapest 2 csapatának játékosai ismerik egymást, de az alku nem köttetett meg, mert a többség nem volt hajlandó belemenni!!!! Én egyébként azon tábort erősítettem, akik leszarták, hogy mi lesz. A többiek viszont elutasították a bundát. A 'tipikus magyar' dumád meg téged minősít. Egy kicsit már sajnálom is, hogy nem akartunk kikapni, ha már ennyi fárasztó hozzászólásod volt ez ügyben. Legalább lett volna értelme, ahogy szokott.....

Adminisztrátor - Izsvák Zsolt hozzászólása #572[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 16:08:20
Válasz [ szkeptikus | Strandfoci 2009 | #571 ] hozzászólására.
Szkeptikus! Melyik adásban hallottad a nyilatkozatot?

szkeptikus hozzászólása #571[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 15:31:30
Az érvelésed elfogadható lenne, csak az a baj hogy hallottam, hiszen ott ültem a kispadon a két csapat néhány játékosa ott melegített mögöttünk! Ennyi és nem több! Egyébként meg most kezdem a 16. évemet a labdarúgásban én is játszottam nem egy bundameccet sajnos! Volt olyan amin a közönség jól szórakozott 4:4 lett senki nem mondta volna meg hogy bunda volt!! Nem vagyunk mi sokaknak szimpatikus csapat csak egy példa: televíziós adásban egy Corradós játékos nyilatkozta rólunk hogy nevenincs antifocit játszó csapat vagyunk! És sajnos nekünk ez volt a zárótornánk sajnos nincs pénzünk arra, hogy utazgassunk a Tisza környékére, de nekem el is vették a kedvemet tőle még ha pénzünk lenne akkor sem mennék!

matuz k. hozzászólása #570[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 14:42:09
Sziasztok!
Nem szoktam fórumokra írni, de ezúttal szeretnék reagálni a \"bunda vagy nem\" kérdésre. Szkeptikus! Nem tudom, ki és miért mondta Nektek, hogy megegyeztünk a meccs végeredményéről, mert ez HAZUGSÁG! Persze a hallottak alapján a helyedben alighanem én is azt gondolnám bundameccs volt (tudom, akadt a zsűriasztalnál is, aki így könyvelte el magában). De: lehet, hogy Neked úgy tűnt, nem volt hajtás (én másképp láttam, de ez szubjektív), ám mi nyerni akartunk. Ha láttad a meccset, akkor azt is láttad, hogy rúgtunk kapufát és párszor igen nagyot védett a kapusuk. Amúgy ha jól számolom, a Rubeola ellen az elmúlt két évben 5-ször (most már 7-szer) játszottunk és egyetlen egy alkalommal tudtuk őket legyőzni. Valahogy nem megy ellenük. Amúgy mivel egyik csapathoz sem fűz bennünket \"érzelmi szál\", éppen az imént leírtak miatt sem lett volna logikus, hogy őket \"vigyük magunkkal\" a 8 közé. Nem megbántva Titeket, mert ezeket a hozzászólásokat leszámítva szimpatikus csapat vagytok és ellenetek sem könnyű nyerni, szerintem szívesebben meccseltünk volna veletek mondjuk az 5. helyért. A versenykiírással kapcsolatban pedig azt gondold végig, kérlek, hogy a Te olvasatodban bundának számít-e, ha egy csapat az első meccsén még hajt és csak néhány góllal kap ki, de az utolsón kedvét és erejét veszítve számolatlanul kapja a gólokat! A már továbbjutott és a már kiesett csapatok helyzete szerintem ebben a tekintetben hasonló... Nem érvelek tovább. Lehet, hogy úgysem befolyásolom a véleményedet. Sok sikert Nektek a folytatásra! Még valami: gratulálok/gratulálunk a döntő résztvevőinek, elsősorban persze a Goldwinnak a hétvégi JÁTÉKÁHOZ!

4. oldal, összesen: 15
találtok száma egy oldalon [10] [20] [50] [100]

Facebook
 
 
Belépés
E-mail Jelszó
regisztráció
Hirdetődoboz
Ranglista
1. Portugália 1470
2.
Oroszország
1415
3.
Spanyolország
1142
4.
Svájc
1057
5.
Olaszország
915
6.
Franciaország
644
7.
Lengyelország
642
8.
Ukrajna
512
9.
Magyarország
492
10.
Románia
490
Partneroldalak