Oszd meg másokkal is
Összes hozzászólás a témában: 142
szkeptikus hozzászólása #569[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 13:32:50
Igen igen tévedtem, elismerem le van írva! Hibáztam beismerem! Az hogy jó e vagy sem azzal tudnék vitatkozni, de teljesen felesleges! Amúgy a bunda nálam nem azt jelenti, hogy én fizetek azért hogy veszíts vagy hogy nyerj nálam az is bunda ha valaki nem tesz meg mindent a sikerért nem tesz meg mindent azért hogy minél nagyobb arányban nyerjen és sajnos nem ez a mentalitás érvényes a magyarokra! MI legalább elmondhatjuk, hogy az utolsó pillanatban is a gólra törekedtünk így lett 14-0, pedig már akkor tudtuk hogy kiesünk mert a két másik csapat érdeke ezt kívánja meg. Az Ugrai akkor is csoportelső ha 1 góllal kikap, a Rubeola akkor is csoportmásodik ha 1 góllal győz! Tényleg minek is kellett volna strapálnia magukat azért hogy egy rendes tétmeccset játszanak! Lehet akkor is ez az eredmény ezt nem vitatom, de aki látta a meccset az elmondhatja se hajtás se iram nem volt mindegyik elégedett volt az eredménnyel! Nah nálam ez is bunda, sajnálom hogy ezt Te tipikus magyar magatartásnak nevezed, de én ezt akkor is vállalom, kár hogy nem minden magyar magatartása ilyen, mert jó az állóvíz, jó az átlagos, nekünk ez az eredmény is jó, akkor miért törjem magam!! Visszatérve helyi szinten is így indult a kispályás bajnokság sok csapattal élvezetes meccsekkel, de mikor a túl jók már kezdték az egymás közötti susmust, a bíráskodás színvonala esett, bizonyos embereknek minden megengedett lett, akkor mindenkinek elege lett az egészből mára meg is szűnt egy 11 ezres városban a foci mint tömegsport!! Ezt szeretnék célul kitűzni itt is a szervezők??? Hogy azoknak akik a nevezési díj nagy részét fizetik elvegyék a kedvüket az egésztől??? CSak csinálják meglátják a végeredményt ami a MEGSZŰNÉS lesz!!

goldwin hozzászólása #568[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 11:39:20
örülünk hogy sokan megnézték a Goldwin Pluss honlapját. bátran látogassátok:D
www.goldwinpluss.gportal.hu

Adminisztrátor - Izsvák Zsolt hozzászólása #567[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 10:15:38
Válasz [ csak az igazat | Strandfoci 2009 | #566 ] hozzászólására.
Nevetségesek vagytok olyanok mint a hupikék törpikékből a Duli-fuli.
Semmi nem jó! Ha esik az a baj, ha süt a nap az a baj. Talán olyan tornára kéne beneveznetek ahol három csapat szerepel és akkor tuti, hogy dobogósok lennétek!

csak az igazat hozzászólása #566[válasz] 2009. július 06. (hétfő) 10:05:06
Válasz [ szkeptikus | Strandfoci 2009 | #563 ] hozzászólására.
Hát így történt ! Tudnotok kellett volna ,hogy a Fonyódi strand nem sekélyes,hanem mocsaras !! Tanulság ne próbáld olyanokkal felvenni a versenyt akik már kb.10 éve ott vannak a versenyeken a balhéikról váltak hírhedté és a szervezők is tartanak tőluk ,így a sorsolást is úgy intézik valamint a mérkőzések időpontját,hogy maguk és ne mások eredménye,hanem csak az Ő akaratuk szerint alakuljanak a történések főleg a mérkőzés eredményének alakulása .( a bírókon kevésbé múlik a dolog,kivételek persze vannak ! Amit pedig a pénzbeszedésről írtál abban rejlik az igazság magja.

Pimpa hozzászólása #565[válasz] 2009. július 05. (vasárnap) 22:06:23
Válasz [ szkeptikus | Strandfoci 2009 | #563 ] hozzászólására.
Sziasztok!
Ehhez a hozzászóláshoz csak annyit szeretnék válaszolni, hogy:
1.: biztosan az 5.helyért is bunda volt azért verte meg a Rubeola az Ugrait...

2. meg kell kérdezni a szervezőket a meccs előtt, hogy figyelj mi dönt akkor ha pontazonosság van

3. mások ócskározni, hogy "tipikus magyar mentalitás" mert szerinted bundázik, na ez a "tipikus magyar", ha megnyeritek a meccseiteket akkor továbbmentek... egyszerű

Kitty hozzászólása #564[válasz] 2009. július 05. (vasárnap) 22:02:54
Válasz [ szkeptikus | Strandfoci 2009 | #563 ] hozzászólására.
Igazad van, ha bundáztak az nem szép dolog. De felhívnám a figyelmed a versenykiírás azon pontjára, hogy azonos pontszám esetén csak az egymással játszott mérkőzések eredményét kell figyelembe venni. Lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás, lehet, hogy az, de egyértelműen le van írva.

szkeptikus hozzászólása #563[válasz] 2009. július 05. (vasárnap) 20:10:45
Lássuk a hétvégét! Végre egy 16 csapatos torna, meleg, sok néző, azaz minden adva volt egy jó tornához. A szervezés ismét jó volt, mint Százhalombattán, végre volt 5-8. helyért mérkőzés is, igazán elégedett lehetnék ha:
Nem bundázott volna az Ugraiimre és a Rubeola az utolsó csoportmeccsükön és így párosával továbbjutottak az A csoportból a mi kárunkra, idézem a Keresztes lovagok WS Platinum meccs közben egy Rubeola játékos által elmondottakat: hiába rúgtok akár 20 gólt is mi már megegyeztünk úgyis kiestek! ennyit a sportszerűségről, utána meg szépet balhéztak a Corrado elleni meccsen 3 kiállítás! Ez a foci és a sport és főleg a MAGYAR sport szégyene, ők azok akik magas szinten játsszák a sportot és csak bundával tudnak továbbmenni egy vidéki kis amatőr csapat ellenében!!! e ugyanez a véleményem az Ugraiimréről is!! De vegyük csak elő a szabálykönyvet egy pillanatra, de szó szerint, miért is tehették ezt meg: azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt:
- az egymás elleni mérkőzés pontkülönbsége (Keresztes lovagok, Ugraiimre, Rubeola 3 pont körbeverés
- a mérkőzések gólkülönbsége nah ez legalábbis nekem nem egyértelmű, melyik mérkőzések? egymás elleni? összes csoportmeccs? persze értelmezhetem úgy is ahogy akarom vagy ahogy nekem jobban tetszik. Én értelmezhetném úgy is hogy a csoport összes mérkőzésen a gólkülönbség és akkor csoport 1. Keresztes lovagok 17 rúgott és 6 kapott góllal 2. Rubeola 13 rúgott és 4 kapott góllal 3. Ugraiimre 12 rúgott és 5 kapott góllal. Ellenben ahogy most értelmezték azzal a Keresztes lovagok kiestek! Szép rendszer!! Tipikus MAGYAR!! Ezért tart ott az ország ahol most, ez is egy ékes bizonyíték: nem tudunk értelmes egyértelmű szabályokat hozni, és erre ráteszünk egy nagy lapát bundát!!! Szépek vagyunk!! De mondják azt a strandfoci szervezői csak azért kell sok csapat hogy pénzt szedjenek be a jó helyezéseket meg a profik a bírók és a kiváló szabályértelmezés eldönti!! GRATULA!!

csak az igazat hozzászólása #562[válasz] 2009. július 05. (vasárnap) 13:27:29
Válasz [ DJ Ambrus | Strandfoci 2009 | #561 ] hozzászólására.
Ha így van akkor így kell elfogadni. Mivel az ellenkezőjét senki más nem állítja én is elfogadom.

DJ Ambrus hozzászólása #561[válasz] 2009. július 05. (vasárnap) 12:31:50
Válasz [ csak az igazat | Strandfoci 2009 | #560 ] hozzászólására.
Hello! Szigorúan CSAK AZ IGAZAT írom le: a BSWW mindig az aktuális szezon végén, tehát év vége felé készíti el az adott évi kontinentális és világranglistáit, nem úgy, mint a FIFA, amely havonta teszi ezt meg. Vagyis a dubai vb-ig a 2008-as lista az érvényes, ennek alapján rendezik pl. az EBSL-tornákat is, ahol a 8. helyünknek köszönhetően szerepelhetünk a legjobbak között. Sajnos valószínű, hogy vissza fogunk esni, ez tény, de jelenleg ez van érvényben. Így oké a dolog?

csak az igazat hozzászólása #560[válasz] 2009. július 05. (vasárnap) 10:20:52
Az oldal szerkesztőnek Javasolnám az aktualitás fontosságát a tájékoztatásban minden esetben az elsők között érdemes figyelemebe venni ! Ebben az évben 2009 ben már voltak bizonyos kvalifikációs versenyek amik után van új rangsor is, azt sem kellene szégyelni és illene kirakni a 2008 évi helyett. ( csak pár rublikával kell növelni lefelé és akkor mi is beleférünk ), de most ez van, ezt sem kellene szégyelni,ezt az eredményt is a mi csapatunk érte el.

5. oldal, összesen: 15
találtok száma egy oldalon [10] [20] [50] [100]

Facebook
 
 
Belépés
E-mail Jelszó
regisztráció
Hirdetődoboz
Ranglista
1. Portugália 1470
2.
Oroszország
1415
3.
Spanyolország
1142
4.
Svájc
1057
5.
Olaszország
915
6.
Franciaország
644
7.
Lengyelország
642
8.
Ukrajna
512
9.
Magyarország
492
10.
Románia
490
Partneroldalak